LAUKA
LAUKA

MITÄ JA MISSÄ:
Saija Mustosen agilitykoulutus Vihtavuoren jääkiekkokaukalolla Laukaassa 20.8.2017. Pohja on hiekka-alusta.

KENELLE:
Koulutus sopii kaikentasoisille koirakoille.

KOULUTTAJA:
Saija Mustonen on yksi Suomessa toimivista OneMind Dogs-kouluttajista.

Saija: "Agilityssa minua kiehtoo lajin jatkuva kehittyminen, koiran kouluttaminen koiran ehdoilla ja sitä kuunnellen, yhteistyö koiran ja ohjaajan välillä, vauhdikkuus, lajin sopiminen lähes kaikille ainakin jollakin tasolla. Laji vie mennessään, monesta "en ikinä kilpaile" onkin tullut intohimoisia kilpailijoita. Kuitenkin ihan yhtä arvokkaita ovat harrastajat, jotka haluavat tehdä yhdessä koiran kanssa! Agilityn pitää olla molemmille kivaa ja mielekästä.
Laji kehittyy kokoajan, opin kouluttajana koko ajan lisää, haluan ymmärtää yhä paremmin ja paremmin koiran näkökulmasta miten, miksi ja kuinka. Jokainen koira on oma yksilönsä ja haasteena onkin löytää juuri sille yksilölle se sopivin tapa kouluttaa ja viedä eteenpäin, sama koskee ohjaajiakin. Lisäksi pitää huomioida turvallisuus ja terveydelliset seikat, agility on nykyään todella vauhdikas laji!"

http://www.lsagility.com/esittely/saija-mustonen/

http://www.lsagility.com/

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen viimeistään 4.8.2017 sähköpostilla pasanentiia (a) hotmail.com. Laita ilmoittautumiseen lisäksi oletko:
-LAUKA-kouluttaja/ryhmäpaikkalainen
-LAUKA-jäsen/ot-kausimaksun maksanut
- ei jäsen

Koulutukseen mahtuu max. 15 koirakkoa ILMOITTAUTUMISJÄRJESTYKSESSÄ.

HINNAT:
osallistujamäärän ollessa 15 koirakkoa:
25€ LAUKAn kouluttajat ja ryhmäpaikkalaiset
30€ LAUKAn jäsen tai/ja OT-kausimaksun maksaneet
35€ ei LAUKAn jäsen

Mikäli koulutukseen ilmoittautuu vähemmän kuin 15 koirakkoa, voi hinta nousta max.5€ jolloin myös koirakkokohtainen treeniaika pitenee.

RYHMÄJAOT JA TARKEMMAT MAKSUOHJEET TULEVAT ILMOITTAUMISAJAN PÄÄTTYMISEN JÄLKEEN.

HUOM!
Koulutukseen ilmoittautuminen on SITOVA, eli jos jäät kurssilta pois olet velvollinen itse hankkimaan sijaisen tai maksamaan osallistumismaksun. Kannattaa kysyä sähköpostilla pasanentiia (a) hotmail.com mahdollisista jonottajista kurssille.

"Tiia Pasanen: Järjestäjänä ja Saijan koulutuksissa useana vuonna ja eri koirilla käyneenä voin suositella kaiken tasoisille koirakoille rohkeasti, mutta erityisesti pennuille / nuorille koirille. Etenkin nuoren bordercollieni kanssa olen saanut korvaamattomia neuvoja Saijalta. Saija on kouluttajana positiivinen, rehellinen, haastava ja kannustava. Hyvän mielen treenit tiedossa! Iso peukku!"